Over Joanne

Hoi, ik ben Joanne.
Ik ben 53 jaar en ik woon en werk in Eindhoven. Ik word blij van echt contact met anderen. Contact waarin er plaats is voor de ander en voor mij, met alles wat er is. In mijn praktijk word ik er blij van om anderen hun eigen licht, liefde en vertrouwen te laten ontdekken en zo hun bewustZijn te laten groeien en elkaar te ontmoeten.

Ik heb een lange weg afgelegd naar mijn eigen bewustZijn. Totdat ik overspannen raakte in 2005, was ik me helemaal niet bewust van zijn, ik dacht vooral. Ik was een ‘hoofd’ mens. Al mijn sensitiviteit had ik zoveel mogelijk weggestopt achter mijn denken. Er was weinig ruimte voor mezelf. Er was vooral heel veel ruimte om aan verwachtingen te moeten voldoen die ik dacht dat de hele wereld van mij had. In 2005 gingen we verhuizen, ik had net een nieuwe functie en we hadden ook nog de gezamenlijke zorg voor onze 3 kleine kinderen. Dit in combinatie met mijn streven naar perfectie en mijn controle drang, zorgde voor de druppel die de emmer deed overlopen. In eerste instantie had ik nog geen idee waar mijn hoofdpijn vandaan kwam. Ik had geen idee dat ik overspannen was, laat staan dat ik door had wat de werkelijke oorzaak was van mijn overspannenheid. Ik dacht dat het gewoon wat te druk was geweest en dat als ik wat zou uitrusten, het dan wel weer over zou gaan. Toen het besef kwam dat ik overspannen was, wist ik niet wie en wat me zou kunnen helpen. Wat ik wel wist, is dat erover analyseren me niet ging helpen. Dit besef werd het begin van mijn ontdekkingsreis naar mezelf, naar mijn bewustzijn. 

In het begin vond ik die reis behoorlijk frustrerend. Ik hoorde van alle kanten dat ik vooral dingen moest gaan doen waar ik blij van werd, waar ik energie van kreeg. Maar ik dacht dat ik blij werd van de dingen die ik deed. En op dat moment kreeg ik helemaal nergens energie van. Ik was vooral heel erg moe en nog steeds was ik vooral bezig met anderen tevreden houden, zie ik achteraf.

In de jaren die volgden heb ik veel coaching & therapie ontvangen. Ik heb verschillende lichaamsgerichte en energetische jaartrainingen gedaan. Ik heb opleidingen in familie- & organisatie-opstellingen gedaan, een training in coaching en de opleiding tot lichaamsgerichte energetische therapeut. En ik heb heel veel boeken gelezen.

Eind 2017 heb ik het besluit genomen om met mijn werk als Technisch Bedrijfskundige te stoppen. Eerst om er een jaartje tussenuit te gaan, vooral ook voor mijn eigen groeiproces. In dat jaar durfde ik aan mezelf toe te geven dat ik blij word van echt contact met anderen. Blij van het helpen van anderen in hun ontdekkingstocht naar zichzelf. Het (her)ontdekken van hun eigen licht, liefde en vertrouwen. Dit resulteerde in het opzetten van mijn eigen praktijk.

Heel fijn dat jij nu hier op de site van mijn praktijk bent aangeland. Want dat betekent dat we misschien samen een stukje kunnen optrekken. Ik kan met je meevoelen en mijn ervaring en sensitiviteit inzetten om je te helpen een volgende stap op jouw pad te zetten. Welkom dus, we gaan samen kijken hoe jouw stap eruit mag zien.

Je kunt een afspraak maken via whatsapp of bel 06-58974604 of via mail: info@joannecoaching.nl. Je bent welkom!
Je bent hierop ook welkom met vragen.

Volg je me ook op Facebook en LinkedIn?

Schuiven naar boven