Joanne van Rooijen-Roos

Lichaamsgerichte Coaching & Therapie

Over Joanne

Hoi, ik ben Joanne, 53 jaar en ik woon en werk in Eindhoven.
Sinds 2019 heb ik mijn eigen praktijk in coaching en energetisch therapie.
Mijn zielsmissie is om in mijn eigen kracht te komen staan en van daaruit anderen te begeleiden om dat ook te doen. Ik heb er wel even over gedaan om bij deze missie te komen.

In 1995 ben ik afgestudeerd als Technisch Bedrijfskundige aan de TU in Eindhoven. Niet echt een vooropleiding voor een coach en energetisch therapeut. En toch was dit mijn pad tot waar ik nu ben. 23 jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als bedrijfskundige. Maar na 10 jaar raakte ik overspannen, een nieuwe functie, 3 jonge kinderen en verhuizen waren de druppels die de emmer in mijn hoofd deden overlopen. De emmer in mijn hoofd? Ik deed alles op mijn denken, mijn gevoel stopte ik weg, op een enkele uitbarsting na.

De overspannenheid is de ommekeer in mijn leven. Vanuit mijn hoofd, in mijn lijf. Mijn intuïtie weer gaan vertrouwen. Mezelf weer gaan vertrouwen, en mijn eigen mening vormen. Uitvinden waar ik blij van word en in mijn eigen kracht komen staan. Met het vanuit mijn hoofd, in mijn lijf, kwam ook mijn creativiteit terug. Zonder oordeel en zonder vooraf bedenken, echt creëren vanuit mijn intuïtie. Van daaruit me weer herinneren hoe vrij het voelt en hoe blij ik word van intuïtief schilderen, zingen en pianospelen.

Ik heb veel therapieën doorlopen, energetische jaartrainingen gedaan, en heel veel zelfstudie of beter gezegd zelf’ervaring’. Ook heb ik opleidingen gevolgd in familie- en organisatie opstellingen begeleiden, coaching en lichaamsgerichte energetische therapie. Aan de eerste opleidingen ben ik begonnen voor mezelf, voor mijn eigen proces. Maar uiteindelijk kwam ik erachter dat ik het heel fijn vind anderen te begeleiden op hun pad, op hun zoektocht naar hun eigen creativiteit, hun eigen licht en hun eigen kracht.

Als jij in je persoonlijke proces verdieping zoekt, of een lichamelijke klacht hebt die je op een diepere laag wil onderzoeken, neem dan contact op. Je bent van harte welkom.

Je kunt een afspraak maken via whatsapp of bel 06-58974604 of via mail: info@joannecoaching.nl.
Je bent hierop ook welkom met vragen.

Volg je me ook op Facebook en LinkedIn?

Schuiven naar boven