Joanne van Rooijen-Roos

Lichaamsgerichte Coaching & Therapie

Nieuwsbrief: Lichter leven en in contact met jezelf

Verlang jij naar een lichter leven? Wil je meer liefde en vertrouwen voelen? Ben jij het contact met jezelf een beetje kwijt? Deze tijd van crisis triggert veel.
Als jij het verlangen voelt om daar mee aan de slag te gaan en te groeien door stil te staan bij wat er op dit moment is, meld je dan aan.

Meld je aan voor een individuele sessie of de groep “In contact met jezelf” via info@JoanneCoaching.nl of whatsapp of bel 06-58974604

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Liefs,

Joanne.

Tot 1 maart: 1e sessie 30 euro

Verlang jij naar een lichter leven, wil je meer liefde en vertrouwen voelen? Ben je op een punt in je leven dat je dieper wil gaan? Dat je gedragingen en/of gevoelens van jezelf zou willen onderzoeken op een diepere laag? Misschien draai je wel rondjes in je gedachtes. Wil je je bewust worden van wat daar werkelijk onder ligt? Dat kan door echt te voelen wat er is in je lijf, waar de emotie van het moment zit en te ontdekken wat er achter zit. Door deze bewustwording en door bij die ervaring te blijven, kun je helen. En door te helen kun je naar een lichter leven waarbij je meer liefde en vertrouwen voelt.

Voel jij het verlangen naar jezelf? 
Verlang je naar heling, bewustzijn en groei? 
Ik ben er voor jou om je in jouw proces te begeleiden. 
Is je verlangen groot genoeg? Maak dan een afspraak. Je bent welkom!

Maak een afspraak via whatsapp of bel 06-58974604 of via mail: info@joannecoaching.nl. Je bent welkom!

‘Joanne brengt je op een zachte vriendelijke manier meer naar je kern. Ze heeft aandacht voor hoofd, hart en buik. Ze is open, eerlijk, nieuwsgierig, om samen met jou te kijken en te zoeken naar de vraag onder de vraag. Waar gaat het werkelijk over?’

‘Er gebeuren bij Joanne altijd bijzondere dingen die ik meestal niet kan verklaren of snappen, maar die me wel steeds een stapje verder brengen in de dingen waar ik in vast loop en meer zicht geven op mijn proces.’

In contact met jezelf

Ook tijdens de tweede golf een nieuwe reeks “In contact met jezelf” en ook deze keer zal blok 1 gratis zijn, als kadootje in deze lastige tijd.

Blok 1 gratis

Hoe is het met jou? Voel je de angst voor het virus, dat het jou of een van je dierbaren zal raken? Voel je juist boosheid dat je vrijheden je zijn afgenomen? Of iets heel anders? Iedereen ervaart deze crisis op zijn eigen manier. Bij iedereen wordt er iets anders getriggerd en bij de één heeft het heel veel impact en bij de ander (lijkt het) veel minder. 

Ik voel aan de ene kant de spanning en ook opwinding voor veranderingen die er gaande zijn. Aan de andere kant vind ik het een uitdaging om mijn eigen pad te volgen in het omgaan met alle maatregelen en ook in een huis vol gezinsleden met hun eigen ritmes, geluiden en wensen. De uitvergroting, dat ik bang ben om fouten te maken en dat ik graag voor iedereen zorg en daarbij mezelf vergeet, was nodig om weer een laagje dieper te helen. Hoe is het bij jou? Loop jij ergens tegenaan?

Wat deze tijd ook met je doet, het is er en het is oké. En door het echt te voelen en te kijken wat eronder zit, kan het veranderen. 

Deze lichaamsgerichte groepssessies helpen je om de weg te vinden naar jezelf. Met liefde voor jezelf waarnemen wat er is en dat er laten zijn. Doe mee en ervaar.

Meld je aan via info@JoanneCoaching.nl of whatsapp of bel 06-58974604 Je bent welkom!


Website: www.JoanneCoaching.nl

Mail: info@JoanneCoaching.nl
Telefoon: 06-58974604

PS 1: Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan door een mailtje te sturen naar info@JoanneCoaching.nl
PS 2: Ik zou het heel fijn vinden als je deze nieuwsbrief naar geïnteresseerden zou willen doorsturen.

Stuur een mailje naar info@joannecoaching.nl als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen. 

Schuiven naar boven