Joanne van Rooijen-Roos

In contact met jezelf

Verlang jij naar een dieper contact met jezelf? Leren voelen wat er is. Meer voelen, minder denken. Voelen waar de emotie van het moment in je lijf zit, om te ontdekken wat er achter zit. Door die bewustwording en door bij die ervaring te blijven, kun je helen.

Hoe het nu ook met je is, of wat deze lastige tijd ook met je doet, het is er en het is oké. En door het echt te voelen en te kijken wat eronder zit, kan het veranderen.

‘Joanne brengt je op een zachte vriendelijke manier meer naar je kern. Ze heeft aandacht voor hoofd, hart en buik. Ze is open, eerlijk, nieuwsgierig, om samen met jou te kijken en te zoeken naar de vraag onder de vraag. Waar gaat het werkelijk over?’

Deze lichaamsgerichte groepssessies helpen je om de weg te vinden naar jezelf. Met liefde voor jezelf waarnemen wat er is en dat er laten zijn.

Meld je aan via info@JoanneCoaching.nl of whatsapp of bel 06-58974604

Praktisch:

  • Kleine groep
  • Online video. Het is niet de bedoeling dat je steeds aandachtig naar het scherm kijkt. Het is wel fijn om elkaar te kunnen zien.
  • Het is een ervaar/doe groep. Dus zoek een plekje waar je niet gestoord wordt en je wat bewegingsruimte hebt om te bewegen/kleine rondjes te lopen. Een plek waar het veilig is om mee te doen.
  • De eerste 3 sessies (1, 8 en 15 december) zijn gratis, als kadootje van mij in deze lastige tijd. Voor de sessies daarna geldt het ‘normale’ tarief.
  • Informatie over data en prijzen

Heb je interesse? Wil je je opgeven of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@JoanneCoaching.nl of whatsapp of bel 06-58974604

Schuiven naar boven